Martna volikogu sai täna uue esimehe

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Ene Pallas. Arvo Tarmula foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ene Pallas kandideeris volikogu esimeheks ka aprillis, kuid jäi toona esimeheks valitud Indrek Urbasele ühe häälega alla. Foto: Arvo Tarmula

Martna volikogu valis täna esimeheks seni volikogu aseesimehe ametis olnud Ene Pallase (valimisliit Koostöö).

Pallas oli täna ainus kandidaat volikogu esimehe kohale. Pallase poolt hääletas viis volikogu liiget, kaks liiget jättis valimissedeli täitmata.

Pallas ütles, et loodab, et saab volikogu esimehe tööga hakkama.

„Aseesimees ma olin. Mul on head abilised. Riidu ma kellegagi minna ei taha,” ütles Pallas.

Pallas lisas, et loodetavasti saavad Martnas nüüd asjad nii kaugele, et saab hakata valla asju arutama ja ellu viima.

Pallas kandideeris volikogu esimehe kohale ka aprillis, kuid jäi toona ühe häälega alla toona esimeheks valitud Indrek Urbasele (IRL).

Pallase poolt oli kohalikel valimistel hääletanud üheksa, Urbase poolt üks valija.

Martna vald on viimase nelja kuu jooksul üle elanud mitu võimupööret. Volikogu eelmine kosseis ei suutnud tänavu 1. aprilliks eelarvet vastu võtta ja läks laiali. Asendusvolikogu esimeheks valitud Indrek Urbasele avaldas volikogu neli liiget (EKRE ja valimisliit Koostöö) juunikuus umbusaldust. Umbusaldust põhjendasid volikogu liikmed sellega, et Urbas on kahjustanud Martna valla mainet, sest valetas oma töökoha kohta ega esitanud vastulauset, kui ajakirjandus Urbase kohta väidetavalt valet kirjutas.

Tänasel istungil andis neli volikogu liiget (EKRE ja VL Koostöö) sisse umbusaldusavalduse Urbasele kui volikogu revisjonikomisjoni aseesimehele. Urbase umbusaldamine võetakse volikogu järgmise istungi päevakorda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lugeja
8 aastat tagasi

Hurraa elagu stagnatsioon Martna moodi

2.kodanik
8 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Ja milliseid arenguid see Ninni algatatud komejant siis kaasa tõi?