Boschi klaasipuhastimootor

Kylaline

info@le.ee

Selleks, et klaasipuhastajad teeksid oma tööd efektiivselt, on vaja kahte mehhanismi. Klaasipuhastamiseks vajaliku võimsuse tagab kombinatsioon vähendatud tiguülekandest ja elektrimootorist.

Kojameeste edasi-tagasi liikuma panemiseks on vaja võimsat jõudu, mootorit. Ilma mootorita kojamehed ei liigu ja tuuleklaasi puhtaks ei saa.
Selleks, et juhi vaateulatusest kõik ebavajalik eemaldada, kasutatakse mehhaanilist puhastusvahendite süsteemi. Esmalt pritsib pesupump tuuleklaasile puhastusvedelikku, siis lülitatakse sisse mootor, et kojamehed saaksid teha oma tööd ning puhastada mustus juhi vaateväljast. Seda jõudu on juhil võimalik lihtsasti kontrollida, otsustades, milline kojameeste töökiirus on kõige efektiivsem. Sellele klaasipuhasti mootor spetsialiseerubki – tekitamaks juhile vajalikku jõudu, et ära pühkida vihmavett või mustust, mis vaadet blokeerib.

Bosch võtab klaasipuhastite tootmist äärmise tõsidusega. Disainides suure osa turu parimatest tuuleklaasi puhastussüsteemi osadest, tagab Boschi klaasipuhastimootor kojameeste jõudluse ja kvaliteedi. Bosch toodab võimsaid klaasipuhastimootoreid, mis on võimelised eemaldama mistahes tavapärase tuuleklaasile sattuva ja silma häiriva mustuse, et see ei piiraks vaadet. Tagamaks autos sõitjate turvalisust ning võimaldades juhil näha, mida ta nägema peab, et vihmas manööverdada, varustab Bosch autosid lisaks tuuleklaasi puhastussüsteemi osadele ka
suurepäraste klaasipuhastimootoritega.
Info: "www.AutoVaruosadOnline.ee"

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments