Aurora tõi Muhu Väina regatilt klassivõidu Haapsallu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pille Kaas Aurora

Aurora Pille Kaasiga roolis tõi Muhu Väina regatilt klassivõidu Haapsallu. Foto Piret Salmistu

Haapsalu Jahtklubi jaht Aurora, Pille Kaasiga roolis, tõi 58. Muhu Väina regatilt Estlys III klassis esikoha Haapsallu. Kaas oma meeskonnaga oli oma võistlusklassis juhtpositsioonil pea kogu regati vältel.

Estlys III klass oli regti kõige võistlejaterohkem – osales 30 alust. Kõige rohkem võistles selles klassis ka läänlasi. Haapsalu Jahtklubi jahtidest lõpetas Lion, Ragnar Kõivuga roolis, regati 13. kohale, Black Bird Tarmo Polliga roolis oli 15. ja Ants Varblase juhitav Albin 20. kohaga. 

Folkbootide klassis edukalt alustanud Tuuli, Olev Oolupiga roolis, ei suutnud tänavu esikohta pikalt hoida. Kui varem on Tuuli neljal korral klassivõidu Haapsallu toonud, siis tänavu lõpetati regatt 4. kohaga. 

Klassis ORC III lõpetas Haapsalu Jahtklubi jaht Edasi saarlastest meeskonna ja Eiki Keertiga roolis regati kolmandal kohal.

ORC II klassis võistelnud Matilda 3, Koit Pautsiga roolis, lõpetas 58. Muhu Väina  seitsmendana.

Muhu Väina regatt on Balti maade suurim ja vanim avamereregatt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Väga tublid! Aga Haapsalu linnavalitsus ei raatsi isegi kasti õlut välja teha.