1

Eesti meister Anneli Aru – 40

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mai lõpus tähistas seitsmekordne Eesti meister kiirkäimises Anneli Aru 40. sünnipäeva.

Anneli Aru alustas käimistreeninguid 1988 Kullamaa keskkoolis õppides. Ta jätkab treeninguid ja osalemist võistlustel tänaseni Läänemaa kergejõustikuklubi ridades. On toonud Eesti meistrivõistlustelt (MV-l) täiskasvanuile 24 medalit, olles medalite arvult kiirkäimises edukaim Eesti naissportlane. Ta on võitnud 7 kuldmedalit, 9 hõbemedalit ja 8 pronksmedalit.

Viimase meistrimedali sai ta 2013. aastal. 2011 saavutas veteranide maailmameistrivõistlustel klassis N35 kaks kolmandat kohta.

Anneli! Endised ja praegused võistluskaaslased ühinevad õnnitlejatega! 

Endel Susi

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Lôunaläänlane
Lôunaläänlane

Palju ônne, Anneli!

wpDiscuz