1

Keity-Liina Kallas võitis TV 10 olümpiastardis 600 m jooksu

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

tv stardi pilt

Robin Särg (vasakult), Keity-Liina Kallas ja Kristofer Kikut esinesid edukalt TV 10 olümpastardi 4. etapil. 

TV 10 olümpiastardi 4. etapp Rakveres selgitas välja 20 tugevamat kooli, kes pääsesid võistlema mitmevõistluse finaali Saaremaal.

Haapsalu põhikooli lapsed olid ka seekord väga tublid ja tagasid endale koha finaali. Kuni 12aastaste tüdrukute kaugushüppes jäi esimesena finaalist välja Annabel Moor, jäädes suurepärase tulemuse 4.42-ga 9 kohale. 600 m jooksus oli Annabel 2.01,26ga 16.

Nooremate tüdrukute 600 m jooksu võitis väga pingelises heitluses Keity-Liina Kallas Nõva põhikoolist. Keity-Liina läks kohe jooksu alguses liidriks ja jäi selleks lõpuni, joostes välja suurepärase isikliku rekordi 1.50,54 ning võitis esikoha 50 võistleja arvestuses.

Kuni 12 aastaste poiste 1000 m jooksus sai kõrge 6. koha Robin Särg, joostes ajaks 3.26,93. Kokku oli selles vanuseklassis jooksjaid 45.

Kuni 14 aastaste poiste palliviskes sai seitsmendana finaali Kristofer Kikut. Finaalis parandas ta aga veelgi tulemust ja sai 67.62-ga 6. koha 51 viskaja seas. Kuni 14aastaste tüdrukute 600 m jooksus oli väga tubli Marie Põlluaed, joostes ajaks 1.51,84 ja oli  46 võistleja arvestuses 16.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Aare Vaalma
Aare Vaalma

Tubli!

wpDiscuz