Haapsalus Tamme tänava ja Tallinna maantee ristmikul oli õnnetus, kaks inimest vigastatud

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Haapsalus Tallinna maantee ja Tamme tänava ristmikul juhtus kell 16.11 liiklusõnnetus, kus kaks inimest sai vigastada.

Haapsalu kesklinnast Uuemõisa poole liikunud Volkswageni väikebuss peatus ülekäiguraja ees, et lasta inimesed üle tee. Talle sõitis tagant sisse sõiduauto Ford Fiesta.

Fiesta hoog oli nii suur, et lükkas seisma jäänud bussi mitu meetrit edasi. Õnnetuse hetkel oli ülekäigurajal ka inimene, kes pääses õnnetusest ülinapilt. Kui ta oleks sammu või paar rohkem astunud, oleks jäänud kokkupõrkest edasi liikunud kaubiku alla.

Fiestas viibinud inimesed viidi haiglasse. Kaubikujuht vigastada ei saanud. Päästeamet koostöös politseiga reguleerib kohapeal liiklust, sest tee oli kaetud autode purunenud detailidega.

Fotod Arvo Tarmula

õnnetus img IMG_9562 IMG_9570 tammerist tammerist1 tammerist2

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
8 aastat tagasi

Ei päästa see foor ka midagi, kui suhtumine ei muutu! Sa võid lollile seina ka ette ehitada, loll sõidab sellest ka läbi!

pook
8 aastat tagasi

Seekord oli vähemalt õiglane, et vigastada said süüdlased ise.
No mide te krt kihutate 50km alas nii, et ei saa autot pidama oinad.

??
8 aastat tagasi

Foorid oleks väga hea, minu lähetan on seal liiklusõnnetusse sattunud, väga kurb , Tõesti nagu eelneval pool kirjas oli , et verd liiga vähe vist ?!

Maali Maalt
8 aastat tagasi

Tulin Läänemaale 1995 aastal elama. 1997-1998 lubati sinna valgusfoore. Sellest ajast nüüd siis 16 aastat edasi tiksunud.

Jah-jah
8 aastat tagasi

Linnavalitsus unustas õigeaegselt taotluse esitada ja selle palgaks oli see, et volikogu premeeris linnavalitsust kuupalgaga. Tegelikult oleks seesuguse tegemata teo eest pidanud linnavalitsus loobuma aasta otsa igasugustest lisatasudest ja preemiatest.

Asunik
8 aastat tagasi

Meie premeeritud linnavalitsus “unustas” ju rahataotluse saata, muidu oleks võinud juba sel aastal hakata seda ristmikku korda tegema.

R.P.
8 aastat tagasi

See on alati üks nõme ja ohtlik ristmik olnud.

elanik
8 aastat tagasi

Kui palju sellel ristmikul veel õnnetusi peab juhtuma, enne kui sinna lõpuks valgusfoor pannakse???!!! Lisaks peab seal tõesti vahest pool tundi ootama, et ristmikku ületada saaks…

No
8 aastat tagasi

valgusfoorist on räägitud aastaid. Verd on liiga vähe olnud, et asjad liikuma hakkaks. 🙁

Jass
8 aastat tagasi

Volkswagen, mitte Wolkswagen!
Kui ei tea mida kirjutada või kuidas, siis tasub vahest googeldada.