0

Virtsu kool oli saalijalgpalli rahvaliiga finaaletapil neljas

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Käesoleval õppeaastal on Läänemaa koolid esinenud väga edukalt Eesti Koolispordi Liidu jalgpalli meistrivõistluste finaalturniiridel.

Kuigi kaks finaalturniiri on veel ees, on senine edu olnud vägagi märkimisväärne. Haapsalu põhikooli 7.-9.klassi poisid on võitnud kaks neljandat kohta, ühe õuejalgpalli, teise saalijalgpalli meistriliiga finaaletapil.
Noarootsi kooli sama vanad poisid olid taas neljandad rahvaliiga õuejalgpalli meistrivõistluste finaaletapil.

Lihula gümnaasiumi 7.-9.klasside tütarlapsed aga tulid õuejalgpalli meistriliigas mängides Eesti Koolispordi Liidu meistriks. Meistriliiga on turniir, kus kodukooli tohib esindada jalgpallur, kes omab jalgpallurilitsentsi. Rahvaliiga aga võistlus, kus litsentseeritud mängijaid olla ei tohi.

Taas tegi Läänemaa kool hea võistluse saalijalgpalli rahvaliiga finaaletapil. Virtsu kool mängis korraliku turniiri Narvas peetud finaalturniiril.

Alagrupis alistati kõik kolm vastast: Narva keeltelütseum, Miina Härma gümnaasium ja Krabi põhikool tulemusega 1:0. Poolfinaalis jäädi alla hilisemale turniirivõitjale Tapa gümnaasiumile 0:1, ning pronksikohtumises pärast 0:0 normaalaega tulises penaltiseerias 5:6 Narva Pähklimäe gümnaasiumile.

Seega 70 õpilasega Lõuna-Läänemaa koolile tubli neljas koht, eelmisel aastal võideti samal turniiril hõbemedalid. Virtsu kool mängis koosseisus:Kenert Gero Ostrat, Joel Rummel, Alex Nurmberg, Rauno Sepp, Aaro Õismets, Rando Valk, Ingemar Idvani, Simon Oja (õpetaja Eduard Brok).

Kindlasti väärib mainimist fakt, et sellel aastatuhandel on Lõuna-Läänemaa koolid Virtsu ja Lihula jõudnud 19 korda Eesti Koolispordi Liidu meistrivõistluste finaalturniiridel esikuuikusse ja tervelt 11 korda on võidetud medal.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz