0

Tasuta raamatute laat ja nostalgilised näitused raamatukogus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Raamatukogu perepäeva tasuta raamatute laatRaamatukogu perepäeva tasuta raamatute laat. Foto: Arvo Tarmula

Nostalgiapäevade raames toimub laupäeval, 13. septembril kell 11.00-14.00 tasuta raamatute laat „Tasuta nostalgia kaante vahel“ Haapsalu Kultuurikeskuse esisel platsil (halva ilma korral fuajees). Nädala lõpuni võib raamatukokku tuua kasutatud, kuid hästi hoitud raamatuid, mis ootavad uusi omanikke laupäeval laadal.

Lisaks on keskraamatukogus avatud mitmed nostalgilised näitused.

"Lugemissaali fuajees võtab külastajaid vastu Ulvi Põhako „Nostalgilised šokolaadipaberid“, mis koosneb 314 eksemplarist, millest üle poole on „Kalevi“ šokolaadivabriku omad ja teine osa pärineb teistest tolleaegsetest liiduvabariikidest," teatas Läänemaa keskraamatukogu lugejakoolitaja Marika Aedviir.

Kojulaenutuse vahelael on väljapanek vimplitest, mis pärinevad enamjaolt 1970-1980 ndatest. Nii leidub Valge Daami, kui ka näiteks Eesti Fotoklubi suvepäevade ja restoranide vimpleid. Samast erakogust on ka väike näitus märkidest, mis soetatud reisidelt, saadud suvepäevadelt ja töölt.

Näitused jäävad avatuks 26. septembrini.

Kojulaenutuse ja lugemissaali vitriinis on väljapanek köögitarvikutest, mis pärinevad nõukogude ajast ning mis leiavad aktiivset kasutamist siiani: visplid, konserviavajad, maitseainetopsid, kööginõud jne. Näitus on avatud kuni 20. septembrini.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz