Detailplaneeringutest Noarootsi vallas

Katrin

katrin@le.ee

Noarootsi Vallavolikogu 16.06.2014 otsusega nr 35 algatati üldplaneeringut muutva Larsase ja Volde kinnistute detailplaneeringu koostamine Spithami/Spithamni külas.

Detailplaneeringu ülesanne on Volde maaüksuse jagamine neljaks elamumaa krundiks, Larsase katastriüksuse maa sihtotstarbe muutmine elamumaaks; viiele elamumaakrundile ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine; vallateele eraldi katastriüksuse moodustamine; juurdepääsuteede ja kommunikatsioonilahenduste planeerimine ning keskkonnakaitse abinõude ja servituutide seadmise vajaduse määramine. Detailplaneeringuga tehakse ettepanek valla üldplaneeringu muutmiseks (planeeringualal hoonestusalade lubatud vahekauguse vähendamine 25 meetrilt 10 meetrini).

Detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamise vajadus puudub, sest planeeritav tegevus ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonna-juhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud tegevusvaldkondadesse.

Otsusega nr 36 kehtestati Osmussaare/Odensholmi külas üldplaneeringut muutev (maakasutuse sihtotstarbe muudatus) Bieni detailplaneering.

Noarootsi vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments