1

Vormsil on oma turismiportaal

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tule. VormsilePühapäeval alustas tegevust portaal tule-vormsile.ee, mis koondab endas Vormsiga seotud turismiinfot.

Uus veebikodu annab põhjaliku ülevaate saarel toimuvatest sündmustest, majutusasutustest, puhkusevõimalustest, söögikohtadest ja paljust muust, kirjutatakse portaali avalehel.

“Varasemalt oli Vormsiga seotud materjal koondatud valla kodulehele, kuid seal oli ka palju lisainfot, mis on suunatud rohkem saareelanikele,” lausus Vormsi vallavanem Tanel Viks. “Tule-vormsile.ee keskendub vaid ja ainult saare puhkevõimalustele, pakkudes lihtsas ning mugavas vormis kõige värskemat turismiinfot.”

Kodulehe jaluses saab liituda Vormsi turismialase infolistiga, mille liikmed pannakse automaatselt sõbralisti ehk edaspidi pääsevad nad saarel toimuvatele üritustele soodushinnaga. Lisaks sellele edastame infolisti liikmetele põnevat ja olulist Vormsiga seotud infot.

Portaalist on loodud ka nutiseadmete jaoks kohandatud tänapäevane versioon. Tutvu värskega lehega siin: www.tule-vormsile.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Üks våga
Üks våga

……uudis. Jumala õnn, et saarerahval oli mõistust tuuleparkide vastu seista. Sest muidu olnuks turismiga aamen….

wpDiscuz