Vormsil on oma turismiportaal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tule. VormsilePühapäeval alustas tegevust portaal tule-vormsile.ee, mis koondab endas Vormsiga seotud turismiinfot.

Uus veebikodu annab põhjaliku ülevaate saarel toimuvatest sündmustest, majutusasutustest, puhkusevõimalustest, söögikohtadest ja paljust muust, kirjutatakse portaali avalehel.

“Varasemalt oli Vormsiga seotud materjal koondatud valla kodulehele, kuid seal oli ka palju lisainfot, mis on suunatud rohkem saareelanikele,” lausus Vormsi vallavanem Tanel Viks. “Tule-vormsile.ee keskendub vaid ja ainult saare puhkevõimalustele, pakkudes lihtsas ning mugavas vormis kõige värskemat turismiinfot.”

Kodulehe jaluses saab liituda Vormsi turismialase infolistiga, mille liikmed pannakse automaatselt sõbralisti ehk edaspidi pääsevad nad saarel toimuvatele üritustele soodushinnaga. Lisaks sellele edastame infolisti liikmetele põnevat ja olulist Vormsiga seotud infot.

Portaalist on loodud ka nutiseadmete jaoks kohandatud tänapäevane versioon. Tutvu värskega lehega siin: www.tule-vormsile.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Üks våga
9 aastat tagasi

……uudis. Jumala õnn, et saarerahval oli mõistust tuuleparkide vastu seista. Sest muidu olnuks turismiga aamen….