Jalgpalli talenditreeningud jõuavad Haapsallu

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) poolt korraldatav talenditreening jõuab esmakordselt Haapsallu esmaspäeval, 2. juunil.

U-14 vanuseklassi mängijad kogunevad esmaspäeval kell 17 Haapsalu linnastaadionile. „Soovisime jõuda treeningutega ka lääne poole, et näidata, mida tehakse talenditreeningute tugipunktides üle Eesti. Meil on oma ideed, millele selles vanuseklassis treeningul keskenduda ja rõhku panna ning sooviksime oma kogemusi jagada,“ rääkis talenditreeningute koordinaator Marko Lelov.

Haapsalu trenni on kokku kutsutud 24 mängijat Saaremaalt, Hiiumaalt ja Läänemaalt. Lelov rääkis, et kuigi varem on noored käinud kord aastas ka Tallinnas või Pärnus, siis oleks parem, et vahepeal käiksid ka treenerid mängijate juures, sest Saaremaalt ja Hiiumaalt on sõit Tallinnasse väga pikk.

„Tahame pakkuda mängijatele põneva treeningu ning loodetavasti näitavad oma huvi üles ka kohalikud treenerid,“ ütles Lelov. Haapsalusse lähevad esmaspäeval kogemusi jagama lisaks Lelovile ka Aivar Lillevere ning väravavahtide treener Jyri Nieminen. Talenditreeningut korraldab EJL ning see annab regiooni parimatele mängijatele võimaluse saada ühe lisatrenni nädalas.

Treeningute eesmärk on leida ja treenida mängijaid nende parimas õppimiseas. Eestis on talenditreeningute tugipunkte kuus: Tallinnas kaks ning Tartus, Pärnus, Narvas ja Viljandis üks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments