Lääne-Nigula haridusstipendiumile esitati 15 avaldust

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Lääne-nigulaLääne-Nigula

Kohalike õpihimuliste noorte toetamiseks mõeldud stipendiumile laekus arvatust rohkem avaldusi.

Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmuse rääkis, et kokku esitati 15 avaldust. Kandideerida võisid nii gümnaasiumi lõpuklassi ja keskhariduse baasil toimuva kutseõppe viimase kursuse õpilased kui ka rakenduslikku või akadeemilist kõrgharidust omandavad üliõpilased.

“Tuli rohkem avaldusi, kui ma esialgu oodata ootasin,” oli Lõhmus rõõmus. Kõige enam oli Lõhmuse sõnul kandidaatide seas üliõpilasi.

Otsuse, kes stipendiumi pälvib, teeb komisjon järgmisel nädalal. “Stipendiumi võib saada üks inimene või mitu. Minu sisetunne ütleb, et võib-olla saavad valituks mitu kandidaati, kuid lõplik sõna on komisjonil,” ütles Lõhmus.

Lääne–Nigula vald eraldab stipendiumifondi vähemalt 1000 eurot aastas, aga fondi võib teha ka annetusi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kes
10 aastat tagasi

siis valituteks osutusid?

Kui
10 aastat tagasi

paneks mõned kuldmündid mulda,millest rahapuu kasvaks-jätkuks kõigile.

Buratino
10 aastat tagasi

Meeldib!

Manu
9 aastat tagasi
Reply to  Buratino

Rain Sepping fctleb:Suurepe4rane et tahetakse ja vsiisitakte korraldada n.f6. kohalikke vf5istlusi. Jf5udu tegijaile edaspidiseks! Eesme4rgiks vf5iks olla oma vf5istlustraditsiooni ve4ljakujundamine igale rfchmale, kompaniist re4e4kimata. Sealt tulevad noored laskesporti ja kohalikud asjahuvilised laskmise kaudu kaitseliitu.