Rannarootsi šnitsel konkureerib rahva lemmiku tiitlile

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Rannarootsi Lihatöösus ASi „Viini šnitsel“.
Rannarootsi Lihatöösus ASi „Viini šnitsel“.
Rannarootsi Lihatöösus ASi „Viini šnitsel“ osaleb konkursi Eesti Parim Toiduaine 2014 rahvahääletusel.

Hindamiskomisjoni esimehe, meditsiinidoktor Mihkel Zilmeri sõnul on konkursi tase tervikuna silmapaistev ja tooted on väga targalt läbi mõeldud kompositsiooniga, komponendid on mitmekülgsed, tervislikud ja kõrge kvaliteediga.

Rahva Lemmikut saab valida Toidutare lehel, milline uudistoode on nende arvates selle aasta parim.

Hääletamine on lihtne: tuleb klikkida Toidutare konkursilehel lemmiktoote fotole ning enim hääli saanud toode võidabki Rahva Lemmik 2014 tiitli.

Rahva valik kuulutatakse välja 22. aprillil nii Toidutare kui ka Eesti Parima Toiduaine Facebooki lehel ja võitja pärjatakse tiitliga samal päeval toimuval Eesti Toiduainetööstuse aastakonverentsil.

Toiduliit valib juba 20. korda möödunud aasta parimad uudistooted erinevates toidukategooriates. Lisaks tunnustatakse ka parimaid piirkondlike väiketootjaid, jagatakse välja kokkade lemmiku ja meedia lemmiku tiitlid.

Esmakordselt annavad konkursi raames oma professionaalse hinnangu alkohoolsetele jookidele Eesti baarmenid ja sommeljeed.

Olulise uuendusena valib tänavusel võistlusel oma lemmiktoote ka Kaupmeeste Liidu kokkukutsutud žürii.

2013. aastal esitati Eesti Parima Toiduaine konkursile 140 toodet, millest Eesti Parima Toiduaine 2013 tiitli pälvis M.V. Wooli marineeritud angersäga.

Tänavu kandideerib Eesti Parima Toiduaine tiitlile rekordilised 199 toodet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments