Keskerakonna Läänemaa ühendus nõuab Ühtse Venemaa leppe tühistamist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Keskerakonna Haapsalu juht Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula
Keskerakonna Haapsalu juht Jaanus Karilaid. Foto: Arvo Tarmula

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juhatus otsustas kolmapäeva õhtul teha ettepanek lõpetada koostöölepe Ühtse Venemaaga.

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juht Jaanus Karilaid märkis, et leping on üldsõnaline deklaratsioon, mis pole kaasa toonud sisulist koostööd.

Poliitilised vastased on korduvalt Keskerakonna liidrit Edgar Savisaart rünnanud leppe pärast, kuid Savisaar pole seni nõustunud seda tühistama.

„Kuna leping oli pelgalt Ain Seppiku initsiatiiv ja head arengut pole sellele järgnenud, siis teeme ettepaneku algatada selle koostööprotokolli lõpetamine,” märkis Karilaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
girls shoes
10 aastat tagasi

I loved your blog article.Really looking forward to read more. Keep writing.

network racks
10 aastat tagasi

I really like and appreciate your blog post.Thanks Again. Really Great.

5 dollars
10 aastat tagasi

Awesome article. Cool.

pilla@solo.ee
10 aastat tagasi

Huvitav, mis kasu toob Ühtse Venemaaga lepingu lõpetamise mõte.Haapslalul on üks sõpruslinn Ukrainaga, mis kasu see on toonud kui üldse saaks küsida suhtetest teise rahvahaga ja parteiga. Õppida saab ka teise vigadest, ent nii Haapsalu keskerakonna esirääkijal kui ka veel mõnel teisel pole muud huvi, kui pildile pääseda, kas olla isamaalisest veelgi isamaalisem, või leida näpuga näitamise kohta Ain Sepiku suunas.Usun, et J,K. lapsikut arusaama ei toeta keskerand, vaid J.K.hirm kõivuva populaarsuse pärast.Miks peab mõni alailma ehal käima? Et endale tõestada, kuivõrd ta veel mees ehk J.K.puhul juhi paikapidavust

Totu
10 aastat tagasi

Lotud