Kergejõistikuklubi korraldab taas 10 km jooksu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa kergejõustikuklubi korraldab 5. aprillil 10 km maanteejooksu.

See jooks on kavas olnud juba üle 30 aasta. Algul oli distants veidi lühem, umbes üheksa kilomeetrit. 2006. aastal mõõtis rahvusvahelise kergejõistikuföderatsiooni IAAF mõõdistaja välja täpselt 10 kilomeetri pikkuse trassi. Jooks algab nüüd staadionilt ja lõpeb ka seal. Sellest ajast peame ka edetabeleid.

Meestest juhib endine haapsalulane Sergei Tšerepannikov ajaga 32.45, naistest Jekaterina Patjuk ajaga 37.47, neidudest Laura Kasenurm ajaga 47.22 ja noormeestest Martin Jõevee ajaga 38.02.

Meie maakonna täiskasvanute parimad on Lauri Luik ajaga 34.30 ja Maret Valk ajaga 44.26, kes on mõlemad üldises edetabelis kaheksandal kohal.

Neidude kümme paremat on kõik Läänemaalt, noormeestest mahub kümne parema hulka seitse läänlast..

Mullune jooks üllatas kõiki osavõtjate rohkuse poolest. Neid oli kokku 84.

Ei tasu ära ehmuda paremate tulemustest. Jooks on mõeldud kõigile.

Alati on olnud küllaldaselt neidki jooksusõpru, kel on kulunud distantsi läbimiseks üle tunni. Seega on kõik jooksuhuvilised oodatud!

Registreerimine ja numbrite väljastamine toimub Haapsalu spordihoones 5. aprillil kell 10-10.45. Stardimaks on 5 eurot, mille eest saab pärast jooksu ka saunas ja ujumas käia.

Eelregistreerimine jooksule algab 30. märtsil e-posti aadressil.

Võistlusklasse on kaks: täiskasvanud ja noored (sündinud 1995 või hiljem).

Endel Susi

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
aleksei
10 aastat tagasi

Endel @ra unusta et mina kaa l@@nemaa poiss juba 34 aastat !!!ja elan tamme t@naval kus on pere ja lapsed!!! sama ajal mul oli 34.20 . aga kui mul on t22 mitte ainult haapsalus eit2henda et ma pole l@@nemaa mees!!!