Mandri ja saarte vaheline parvlaevaliiklus oli pühade ajal sujuv

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Jõulupühade ajal oli mandri ja saarte vaheline parvlaevaliiklus Väinamere Liinide kinnitusel sujuv, sest pühad olid pikad ja reisijad hajusid päevade peale ilusasti ära.

“Mingeid ootejärjekordi ei tekkinud. Eriti peab kiitma Hiiumaa liinil reisijaid, kes ostavad ilusasti ära e-pileti ja plaanivad oma reisi. See ongi praegusel ajal hea teenuse võti,” ütles Väinamere Liinide pressiesindaja Anu Hiiuväin BNSile. “Mitte vedaja üksi ei tee meeldivat laevaühendust vaid ka reisijad saavad anda oma panuse ostes varakult ära e-piletid ja hajutades seeläbi koormust reiside vahel,” lisas ta. Samuti on Hiiuväina sõnul oluline piisavalt vara sadamasse tulek, et saaks rahulikult teha ära vajalikud toimingud, enne laevale sõitu.

Saaremaale sõitjad on Hiiuväina sõnul muutunud juba väga mugavaks ja ei soovi oma reisi planeerida, jäädes lootma ainult vedaja suurele võimekusele. “Nii mõnigi reisija pidi kassasabas oodates peaaegu laevast maha jääma sel põhjusel, et ei vaevunud varem ära ostma e-piletit, mis taganuks kiire läbipääsu sadama pääsla iseteenindusjaamadest,” ütles Hiiuväin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments