Lääne Elu Online’i aasta loetuim lugu: liiklusõnnetus, mis nõudis nelja noore elu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kalakülana tuntud söögi- ja joogikoha juures 9. novembril toimunud liiklusõnnetuses jättis oma elu neli noormeest, autos olnud neiu sai raskeid vigastusi. Foto: arhiiv
Laupäeva õhtul kogunesid sajad inimesed õnnetuspaika küünlaid, lilli ja mälestusesemeid asetama. Foto: repro
Kalakülana tuntud söögi- ja joogikoha juures 9. novembril toimunud liiklusõnnetuses jättis oma elu neli noormeest, autos olnud neiu sai raskeid vigastusi. Foto: arhiiv

Lääne Elu Online’i loetuim lugu oli 2013. aastal uudis nelja noormehe hukkumisega lõppenud liiklusõnnetusest. Uudist “Herjavas sai liiklusõnnetuses surma neli inimest” loeti 26 555 korral.

Järgmisena pakkus lugejaile enim huvi lugu portreelugu Lihula pedagoogist Hilja Rohtlast: “Õpetaja, keda kandsid pätipoisid kätel“. Lugu loeti 24 847 korral.

Järgmised loetuimad lood puudutasid taas nelja ohvriga lõppenud liiklusõnnetust: “Peetri kivi juurde veeti 11 kotitäit kalmuküünlaid” (17 323 vaatamist), “Politsei kutsub mälestajaid üles ettevaatlikkusele” (10 870 vaatamist) ja “Läänemaa leinab” (9012 vaatamist).

Lääne Elu Online’i läbi aja kommenteerituimaks looks kujunes väikevalla võimukriisi kajastav “Nõva vallavanemaks sai Deiw Rahumägi”, mida on tänaseks kommenteeritud 114 korral. Sõna sekka ütlejaid oli enamgi, kuid eemaldatud on kommentaarid, mis olid vastuolus kommenteerimise hea tavaga. Herjava liiklusõnnetust kajastavat esimest uudist teema tundlikkuse tõttu kommenteerida ei saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments