1

Parvlaevaühendus Vormsiga on taastunud

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pärast tugevast tuulest tingitud ühenduse katkemist Vormsi saarega teeb parvlaev Reet oma tänase esimese reisi kl 17.05 Svibyst Rohukülla, teatas Kihnu Veeteed.
Rohukülast väljub Reet graafikujärgselt kl 18.15.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nike free run
nike free run

Good day very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also厈I am|I’m} glad to seek out numerous useful information here in the publish, we need work out extra strategies in this regard, thank you for sharing.
nike free run http://www.adecco.si/news/index.asp?id=6

wpDiscuz