Eile õhtuks oli hääletanud 11,2% valijate üldarvust

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Koos elektrooniliselt antud häältega oli eile õhtul kella 20-ks oma hääle andnud 121 443 valijat, mis moodustab 11,2 protsenti valijate üldarvust.

Interneti teel hääletamise võimalust oli õhtul kella 20-ks kasutanud 72 986 valijat. Elektrooniliselt saab hääletada ööpäevaringselt kuni kolmapäeva õhtul kella 18ni veebilehel www.valimised.ee. Soovi korral saab häält muuta uuesti elektrooniliselt või eelhääletamise ajal valimisjaoskonnas hääletades. Valimispäeval häält muuta ei saa.

Eelhääletada saab veel teisipäeval ja kolmapäeval, mil kõik valimisjaoskonnad on avatud kell 12–20. Samal ajal toimub ka hääletamine väljaspool elukohajärgset valimisjaoskonda, milleks on igas linnas ja vallas avatud vähemalt üks jaoskond. 20. oktoobril saab hääletada üksnes elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Põhjalikumat hääletamisest osavõtu statistikat näeb siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments