Läänlase värav aitas Levadia Flora vastu võidule

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

FC Levadia sai reedel Eesti jalgpallimeistrivõistluste XXII voorus magusa 2:1 võidu oma igipõlise rivaali FC Flora üle ja kerkis tabelis ainuliidriks.

Koduväljakul mänginud FC Flora asus Rauno Alliku 16. minuti väravast kohtumist küll juhtima, kuid Läänemaa mehe Rimo Hundi ja Ingemar Teeveri teise poolaja väravad kindlustasid Levadiale võidu.

„Võit ei tulnud kergelt, kuid lõpuks see tuli. Meeskond näitas sellega sisu, et teisel poolajal domineerisime. Lõpus lõime kaks väravat ära, millest tänaseks ka piisas,” sõnas FC Levadia peatreener Marko Kristal.

FC Levadia mängis täna jõuliselt ning oli näha, et meeskond soovib võita – seda ilmestasid ka mitu teenitud kollast kaarti. „Mängisime täna agressiivselt ning selline on jalgpall. Ma ei leia, et tegu olnuks jõhkrutsemisega, see oli lihtsalt agressiivne mäng,” lisas Kristal.

Mängupildiga jäi Levadia peatreener rahule, kuid kindlamate võitude võitmiseks tuleb veel vaeva näha: „Kui esimesel poolajal oli meil probleeme palli hoidmisega, siis teisel poolajal saime selle enamvähem paika. Veel on pikk maa minna, et suudaksime mänge kindlamini võita,” sõnas Kristal.

Väravad: 16. Rauno Alliku – 59. Rimo Hunt, 78. Ingemar Teever

Hoiatused: 71. Reio Laabus, 89. Brent Lepistu – 23. Aleksei Jahhimovitš, 32. Aleksandr Dmitrijev, 62. Artur Pikk, 82. Oleksandr Volchkov, 85. Dmitri Kruglov

FC Flora: Stanislav Pedõk, Markus Jürgenson, Karol Mets, Karl Palatu, Nikita Baranov (46. Kevin Aloe), Reio Laabus, Andre Frolov, Sander van de Streek (82. Brent Lepistu), Rauno Alliku, Albert Prosa, Irakliy Logua (76. Sander Post).

FC Levadia: Roman Smiško, Aleksandr Kulinitš, Oleksandr Volchkov, Aleksei Jahhimovitš, Maksim Podholjuzin (89. Marek Kaljumäe), Andreas Raudsepp (56. Artur Pikk), Aleksandr Dmitrijev, Ilja Antonov, Dmitri Kruglov, Rimo Hunt (83. Artur Rättel), Ingemar Teever.

Pealtvaatajaid: 858

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments