Läänemaa JK vanimad noored purustasid Pärnu Vapruse 9:1

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

B1 noorteliigat mängivad Läänemaa JK noored alistasid möödunud nädalal Pärnu JK Vapruse eakaaslased koguni 9:1. Selle tulemusega kindlustas Läänemaa JK oma teist kohta liigatabelis, kus Pärnu JK Vaprus on viie võistkonna konkurentsis eelviimasel kohal.

Mängu läks üllatuslikult kolmandal minutil juhtima Pärnu JK Vaprus, kui palli saatis väravasse Robin Christoffer Rassmann. Läänlased aga vastasid pea koheselt. Kuus minutit hiljem viigistas mänguseisu Martin Salf oma hooaja seitsmenda väravaga.

Viis minutit enne poolaja lõppu tegi Pärnu Vapruse poolkaitsja Marvin Käige Martin Salfile viimase mehena karistusalas vea ning teenis enesele punase kaardi ning Läänemaa JK-le penalti. Penaltipunktilt viis läänlased juhtima Kristopher Aljaste. Neli minutit hiljem lõi Aljaste veel ühe värava ning vaheajale mindi Läänemaa JK 3:1 eduseisul.

Teine poolaeg möödus väga ühekülgselt ning Läänemaa JK lõi veel kuus väravat. Kristopher Aljaste lisas esimesel poolajal löödud kahele väravale veel kaks, Andres Dobõšev-Proosväli sai samuti hakkama kübaratrikiga. Ühe värava lõi ka poolkaitsja Rivo Reinsalu.

Läänemaa JK eest mängisid Markus Metsalu, Bruno Põldäär, Ergo Ollema, Jürgen Alekand, Kaarel Koel, Kris-Sten Toom, Rivo Reinsalu, Mirko Kruus, Andres Dobõšev-Proosväli, Martin Salf, Kristopher Aljaste ning vahetusest sekkus mängu Harald Limbak.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments