0

Katrina Lehis allkirjastas oma esimese sponsorlepingu

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Eesti vehklemisliit
Foto: Eesti vehklemisliit

Noorvehkleja Katrina Lehis sõlmis täna oma esimese sponsorlepingu, et realiseerida oma võimed lähitulevikus rahvusvahelises konkurentsis ka täiskasvanute seas.

Möödunud hooaja juunioride maailmakarika üldvõitja, tänavu neli tiitlivõistluste medalit võitnud Katrina Lehis allkirjastas sponsorlepingu Eesti olümpiakomitee majas OÜga Autosõit, teatati vehklemisliidust.

Eesti vehklemisliidu president Margus Hanson ütles allkirjastamisel, et hindab kõrgelt perspektiivitundega firma tegevust aidata noorvehklejail läbi murda rahvusvahelisele tasemele ja liikuda kõige kõrgemate saavutuste poole.

“Vehklemine on ala, kus läbi aastakümnete on Eesti sportlased olnud maailma paremikus ning on seda ka täna,” ütles OÜ Autosõit juhatuse liige Indrek Madar. “Lepingu eesmärk on toetada Katrinat ja aidata läbida peagi saabuv üleminekuetapp juunioride klassist täiskasvanute konkurentsi.”

“Loodan, et meie koostöö Katrinaga saab olema pikaajaline ja soovin talle ja tema treenerile Helen Nelis-Naukasele eelkõige tahet, jõudu ning külma närvi,” lisas Madar.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz