0

Selgusid suvevolle teise etapi parimad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Credit24 suvevolle teise etapi võitsid naiskondadest trio Kaire Kuura, Aive Aljaste ja Reelika Smill (1. pildil) ning meeskondadest tiim, kuhu kuulusid Peeter Simson, Georg Paaliste, Veiko Aasa ja Risto Aasa (2. pildil).

Credit24 suvevolle on üle-Eestiline kaheksaetapiline võistlussari. Pall pannakse mängu teisipäeva õhtuti kell 18 samal ajal neljateistkümnes Eesti paigas.

Läänemaa suvevolletajad mängivad Taebla gümnaasiumi muruväljakutel. Kahe etapi kokkuvõttes juhivad läänlaste arvestuses sarja täisedu, 28 reitingupunktiga 28-st võimalikust Aive Aljaste ja Risto Aasa. Noorte esikohta jagavad 24 punktiga Kristjan Niibon ja Lauri Loorits. Sama arv punkte on koos veteranide liidril Peeter Simsonil. Läänemaa parima võrkpalli perekonna arvestuses hoiab esikohta perekond Paaliste, volleplatsil on reitingupunkte kogunud Ervin, Georg, Margus ja Anni.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz