Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 43 varavastast kuritegu, neist 35 vargust (2 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 6 inimest.

Tabati 15 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 5 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 295 väärtegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Avaliku korra raske rikkumine
10. juunil kella 18 paiku löödi Lihulas bussipeatuses 39-aastast naist.

Vargus
2. juunil kella 12 ja 13 vahel varastati Haapsalus sõidukist fotoaparaat koos lisavarustusega. Kahju on 600 eurot.

Järvamaa

Vargused
Ajavahemikul 2.–11. juuni varastati Järva-Jaani vallas Kagavere külas suvemajast võsalõikur. Kahju on 525 eurot.

Ajavahemikul 10.–11. juuni varastati Türi vallas Põikva külas ettevõtte hoonest ja sõidukitest erinevaid esemeid, kütust ning neli akumulaatorit. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
7. juunil kella 15 paiku löödi Halinga vallas Langerma külas talu hoovis 37-aastast meest.

Vargused
Ajavahemikul 10.–11. juuni varastati Pärnus Tammsaare tänaval ettevõtte territooriumilt kaks kastmisvoolikut. Kahju on 114 eurot.

Ajavahemikul 9.–10. juuni varastati Pärnus Mai tänaval keldrist jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Ajavahemikul 8.–10. juuni varastati Pärnus Välja tänaval ettevõtte territooriumilt sõiduk. Kahju on 16 900 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
8. juunil kella 3 ja 4 vahel löödi Kehtna vallas Kenni külas 16- ja 18-aastast noormeest.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
11. juunil kella 20.20 ajal teatati politseile, et Mahtra tänaval rööviti 53-aastaselt naiselt kaelaehe.

Kehalised väärkohtlemised
11. juunil kella 12.10 ajal teatati politseile, et Kentmanni tänava majas tungiti tüli käigus kallale 48-aastasele mehele.

11. juunil kella 16 ajal teatati politseile, et Luha tänava korteris tungiti kallale 42-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 55-aastane mees.

11. juunil kella 23.30 paiku teatati politseile, et Kivila tänava korteris tungiti kallale 73-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 42-aastane mees.

Vargus
12. juuni hommikul avastati, et Pallasti tänava poest on varastatud sülearvutid. Kahju kokku 3700 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus
10. juunil varastati Mammaste külas Keldrikaela teelt akna alla pargitud lukustamata maastikuratas Horison. Jalgratta raam eest must, tagant hall. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus
Ööl vastu 11. juunit lõhuti Tartus Tähe ja Teguri tänava nurgapeal hoovis sõiduauto Volkswagen Transporter Kombi juhipoolne küljeklaas ning avati seest poolt juhipoolne autouks. Lisaks lõhuti samas hoovis seisnud sõiduautol Volvo S80 küljeklaas. Kahtlustatav peeti politseipatrulli poolt sündmuskohal kinni. Kinnipeetul oli kaasas automaki esipaneel, mille oli varasemalt varastanud Tartust Sõbra ja Raua tänava ristmikul seisnud sõiduautost Peugeot. Kahju kogu suurus on selgitamisel.

Muu
10. juunil sai politsei teate, et Tartus Kruusamäe tänaval elava isiku isikuandmeid on omavoliliselt kasutatud ning avaldaja nimele on tellitud kosmeetikafirma tooteid 141 euro väärtuses.

Võrumaa

Muu
11. juunil sai politsei teate, et Meremäe vallas Navikõ külas asuval riigile kuuluval maaüksusel on toimunud ebaseaduslik metsaraie ja saadud metsamaterjal on varastatud. Raiutud puidu kogus on 3 tm ja riigile tekitatud kahju on 112 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 10.–11. juuni tungiti läbi lõhutud akna Võsul Ranna tänaval suvilasse ja varastati paadimootor Honda. Kahju on 1275 eurot.

11. juunil varastati Kadrina vallas Viitna külas veoauto Scania kütusepaagist 230 liitrit diislikütust maksumusega 286 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus
7. juunil varastati Narvas Pähklimäe tänaval asuvas meelelahutusasutuses 18-aastaselt neiult mobiiltelefon väärtusega 80 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments