Läänemaa õpilasmalevasse võetakse 20 noort

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mullu elas Läänemaa õpilasmaleva vanem rühm Uus-Kalda spordi- ja puhkekülas. Foto: erakogu
Mullu elas Läänemaa õpilasmaleva vanem rühm Uus-Kalda spordi- ja puhkekülas. Foto: erakogu

Läänemaa õpilasmalevasse võetakse tänavu üks rühm 15–18aastaseid noori. Kakskümmend noort teevad 8.–23. juulil Lihula, Kullamaa ja Martna vallas ning Koluvere lossis heakorratöid ja elavad Kasari põhikoolis.

Teist aastat korraldatavas malevas ei ole seekord nooremat rühma. Maavalitsuse noorsootöö nõunik Ülle Lassi sõnul on põhjus rahas. “Kohti, kust raha küsida, on vähe ja puhtalt omavalitsuste õlule ei saa ka maleva rahastamist panna,” ütles Lass. Ka on raske leida tööpakkujaid 13–14aastastele, lisas ta.

Malevasse võetakse esmajärjekorras maanoori, sest neid eelistab Leader-programm, millest saadi maleva jaoks raha.

Registreerimine õpilasmalevasse algab 1. juunil kell 13 Läänemaa arenduskeskuse kodulehel selleks loodud registreerimismooduli kaudu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments