Haapsalus hakkab suvel tööle õpilasmalev

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Sel suvel korraldab Haapsalu linnavalitsus koostöös sihtasutusega Õpilasmalev kaks malevarühma.

Õpilasmalev on suvelaager, mis ühendab endas töötamist ja erinevaid spordi- ning kultuuritegevusi. Töötamine on malevanoorele tasustatud. Noored ööbivad oma kodus ning tulevad tööle ise. Malevasse on oodatud 15-17aastased Haapsalu noored, ühte rühma saab kuni 15 noort.

Põhiliselt tehakse heakorratöid Haapsalu linnas (promenaadil, Kastani parkmetsas jms).

Esimene rühm toimetab 25. juuni – 6. juuli, teine rühm 9.-22. juuli. Töö on esmaspäevast reedeni, lapsed saavad lõunasööki.

Haapsalu malev osaleb koos Tallinna malevarühmadega õpilasmaleva riigikaitseprogrammis – väljasõit Tallinnasse ja riigikaitselaager Harjumaal. Riigikaitsetegevusi viivad läbi tegevkaitseväelased ja instruktorid.

Registreerimiseks Haapsalu õpilasmaleva rühmadesse tuleb täita avaldus ning saata see haapsalunoor@gmail.com või tuua Haapsalu noorte huvikeskusesse (Wiedemanni 4, E-R kl 14-20). Registreerimine toimub kuni 21. maini.

Mai lõpul avatakse registreerimine töölaagrisse, kuhu on oodatud 11-14aastased Haapsalu noored. Töölaager toimub sel aastal augustis ja põhiliseks töövaldkonnaks on heakorratööd linnas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments