5

Epeejuuniorid kaotasid Lõuna-Koreale

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Vasakult: Katrina Lehis, Gaia-Marianna Siim, Veronika Zuikova, Anu Hark. Foto: Juhan Salm
Vasakult: Katrina Lehis, Gaia-Marianna Siim, Veronika Zuikova, Anu Hark. Foto: Juhan Salm

Eesti naisjuunioride epeekoondis koosseisus Katrina Lehis, Veronika Zuikova, Gaia-Marianna Siim ja Anu Hark kaotas Horvaatias Porecis  juunioride MMil veerandfinaalis napilt 44:45 Lõuna-Koreale ja sai 27 riigi konkurentsis 7. koha.

Kohtumises Lõuna-Korea vastu oli Eesti terve kohtumise tagaajaja rollis, vahendab Eesti vehklemisliit.

Eesti kaotusseisus 27:35 suutis Veronika Zuikova eelviimase kaheksanda minimatši võita 7:1 ja vähendada kaotusseisu 34:36. Viimases, kaptenite kohtumises suutis Haapsalu vehkleja Katrina  Lehis omakorda matši viigistada ja normaalaeg lõppes viigiseisul 44:44. Otsustaval torkel oli kindlam aga Lõuna-Korea naiskonna kapten ning Eestil tuli vastu võtta napp ühetorkeline kaotus.

Avaringis oli Eesti kindlalt 45:16 parem Kolumbiast ja kaheksandikfinaalis alistati Poola 44:37. Kohtumises Poola vastu juhtis Eesti enamuse aja matšist, viimasele minimatšile mindi viigiseisul 35:35. Koondise liider ja värske MM-pronks Lehis näitas viimases kohtumises head võistlusnärvi ning alistas poolatari Jagoda Zagala koguni 9:2.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
giay da cao cap
giay da cao cap

I really like and appreciate your article.Much thanks again. Much obliged.

Pass Road Test in Virginia
Pass Road Test in Virginia

Really appreciate you sharing this article post. Great.

Washington
Washington

I am so grateful for your blog. Will read on…

Riverside
Riverside

Wow, great blog article.Much thanks again. Much obliged.

make money online
make money online

Say, you got a nice blog article. Fantastic.

wpDiscuz