Epeejuuniorid kaotasid Lõuna-Koreale

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Vasakult: Katrina Lehis, Gaia-Marianna Siim, Veronika Zuikova, Anu Hark. Foto: Juhan Salm
Vasakult: Katrina Lehis, Gaia-Marianna Siim, Veronika Zuikova, Anu Hark. Foto: Juhan Salm

Eesti naisjuunioride epeekoondis koosseisus Katrina Lehis, Veronika Zuikova, Gaia-Marianna Siim ja Anu Hark kaotas Horvaatias Porecis  juunioride MMil veerandfinaalis napilt 44:45 Lõuna-Koreale ja sai 27 riigi konkurentsis 7. koha.

Kohtumises Lõuna-Korea vastu oli Eesti terve kohtumise tagaajaja rollis, vahendab Eesti vehklemisliit.

Eesti kaotusseisus 27:35 suutis Veronika Zuikova eelviimase kaheksanda minimatši võita 7:1 ja vähendada kaotusseisu 34:36. Viimases, kaptenite kohtumises suutis Haapsalu vehkleja Katrina  Lehis omakorda matši viigistada ja normaalaeg lõppes viigiseisul 44:44. Otsustaval torkel oli kindlam aga Lõuna-Korea naiskonna kapten ning Eestil tuli vastu võtta napp ühetorkeline kaotus.

Avaringis oli Eesti kindlalt 45:16 parem Kolumbiast ja kaheksandikfinaalis alistati Poola 44:37. Kohtumises Poola vastu juhtis Eesti enamuse aja matšist, viimasele minimatšile mindi viigiseisul 35:35. Koondise liider ja värske MM-pronks Lehis näitas viimases kohtumises head võistlusnärvi ning alistas poolatari Jagoda Zagala koguni 9:2.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
giay da cao cap
9 aastat tagasi

I really like and appreciate your article.Much thanks again. Much obliged.

Pass Road Test in Virginia
9 aastat tagasi

Really appreciate you sharing this article post. Great.

Washington
9 aastat tagasi

I am so grateful for your blog. Will read on…

Riverside
9 aastat tagasi

Wow, great blog article.Much thanks again. Much obliged.

make money online
9 aastat tagasi

Say, you got a nice blog article. Fantastic.