0

Parim naiskond saalijalgpallis on EVL Läänemaa

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

EVL Läänemaa tiim koos treeneri Kairi Korpega. Foto: erakogu

Läänemaa saalijalgpalli meistrivõistlused võitis EVL Läänemaa (treener Kairi Korpe). Turniiri lõpetas teise kohaga mullune võitja Lõuna-Läänemaa JK (treener Jaanus Getreu) ja kolmandana Taebla gümnaasiumi jalgpalli naiskond (treener Karol Tšarnetski).

Võitjad lõid vastastele 11 ja lasid endale lüüa 2 väravat.

Meisternaiskonnas mängisid Merilin Korpe, Ulrika Tülp, Meline Sirkel, Raili Tõiste, Raina Türkel ja Liilia Bagaudtinov.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz