0

Rohuküla–Heltermaa liini graafikus on täna ja homme muudatused

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Merevee ülimadala taseme tõttu on Heltermaa–Rohuküla parvlaevaliini graafikus muudatusi ja kõiki väljumisi ei toimu, teatas OÜ Väinamere Liinid.

Seni, kui parvlaev Regula madala veetaseme tõttu sõita ei saa, toimub esimene väljumine Heltermaalt 6.30 asemel kell 5. Neljapäeval jäävad ära reisid kell 20.30 Rohukülast ja kell 22.30 Heltermaalt. Reedel jäävad ära reisid kell 16.30 ja 20.30 Rohukülast ning kell 18.30 ja 22.30 Heltermaalt. Vajadusel teeb Muhumaa hilisõhtul lisaringi.

Parvlaeval Harilaid tekkisid kolmapäeva õhtul ülirasketes jääoludes tehnilised probleemid ja täna Harilaid ei sõida. Muhumaa on suutnud kõik soovijad seni üle vedada, Heltermaale jäi maha vaid üks veok kell 12.30.

Väinamere Liinide pressiesindaja teatel on nädala algusest, mil veetase järsult alanes, parvlaev Muhumaa pidanud ära jätma ainult ühe ringi kolmapäeva õhtul. Kõik teised Muhumaa väljumised on toimunud plaanipäraselt, vaid mõne viivitusega.

Merevee tase püsib mereseirejaamade ennustuste kohaselt ülimadal vähemalt laupäevani, häirides laevaliiklust Heltermaa ja Rukkirahu kanalites.

Regula alustab reise, kui veetase on taas tõusnud kindlalt üle miinus 55 cm.

Laupäevaõhtuse ja pühapäevase liikluse kohta annab Väinamere Liinid täpsustavat infot homme. Praegu palub ettevõte arvestada pühapäeval ühe laeva graafikuga, mille kohaselt toimuvad reisid Heltermaalt 8.30, 12.30, 16.30, 20.30 ja Rohukülast 10.30, 14.30, 18.30, 22.30.

Väinamere Liinid palub jälgida infot www.tuulelaevad.ee liikuvalt inforibalt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz