Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 77 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 48 varavastast kuritegu, neist 43 vargust (7 eluruumidest, 7 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest.

Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 2 narkootikumide vahendamise, 8 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 294 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 11 välismaalast, tuvastati 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 2 isikut).

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
9. märtsil kella 4 paiku löödi Haapsalus Posti tänaval meelelahutusasutuses 30-aastast meest.

Vargus
13. märtsil kella 9.30 ja 10.30 vahel varastati Haapsalus Karja tänaval kaupluses jakk koos taskutes olevate esemetega. Kahju on 105 eurot.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
10. märtsil kella 18 ja 19 vahel löödi Ambla vallas Aravete alevikus Lasteaia tänaval korterelamu trepikojas 18-aastast noormeest.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised
10. märtsil kella 14.30 ajal löödi Kilingi-Nõmmel Vanal tänaval 66-aastast meest.

14. märtsil kella 16.20 paiku löödi Pärnus Rohu tänaval korteris noataolise esemega 57-aastast meest. Politsei on kahtlustatavana kinni pidanud 36-aastase mehe.

Vargus
Ajavahemikul 13.–14. märts tungiti Tahkuranna vallas Metsakülas abihoonesse ja varastati ATV. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Vargused
Ajavahemikul 8.–14. märts varastati Kehtnas Kooli tänaval korterist mobiiltelefon. Kahju on 99 eurot.

14. märtsil kella 8 ja 9.10 vahel varastati Raplas Tallinna maanteel asutuses rahakott sularaha ning isiklike dokumentidega. Kahju on 100 eurot.

Valeandmete esitamine
13. märtsil kella 5.50 paiku peatas politseipatrull Juuru–Rapla maantee teisel kilomeetril sõiduki, mille roolis olnud 40-aastane mees esitas politseiametnikele juhtimisõiguse kontrollimiseks teise isiku andmed.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
14. märtsil kella 20.30 paiku teatati politseile, et Meeliku tänava korteris tungiti kallale 79-aastasele mehele. Asjaolude kontrolliks toimetati politseijaoskonda 67-aastane naine.

Vargus
14. märtsil anti politseile teada, et Veerenni tänavalt varastati Soome numbrimärgiga sõiduauto järelhaagis, mille peal oli sõiduauto salongi sisustus. Kahju kokku 7300 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 14. märtsi varastati Maardus Vana-Narva maanteel seisnud veoki paagist 500 liitrit kütust.

14. märtsil anti politseile teada, et Kuusalu vallas Kolga alevikus on kinnistult kadunud metallmahuti. Kahjusumma on täpsustamisel.


LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargus
Ajavahemikul 12.–13. märts varastati Võru vallas Konnametsa–Mõrvahaua tee ääres asuvalt laoplatsilt 72 tihumeetrit männipalki. Kahju on 4464 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul 13.–14. märts varastati Haljala vallas Essu külas Pargi tänavale pargitud ekskavaatorist Volvo 200 liitrit diislikütust. Kahju on 280 eurot.

Ajavahemikul 13.–14. märts varastati Rakke vallas Lammaskülas seisvast traktorist 90 liitrit diislikütust, traktori küljest varastati kaks halogeentuld ja 2 LED-lampi. Kahju on 440 eurot.

14. märtsil varastati Rakvere vallas Lepnas seisvast ekskavaatorist 70 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 8.–9. märts varastati Narvas Daumani tänaval maja korterist rahakott koos dokumentidega ja pangakaartidega ning mobiiltelefon. Hiljem võeti kannatanu pangakontolt 200 eurot. Kahju on 230 eurot.

Ajavahemikul 13.–14. märts varastati Kohtla-Nõmmel Kooli tänavale pargitud veoautost 100 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

14. märtsi öösel varastati Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval maja korterist mobiiltelefon, hõbedast ehteid ning 15 eurot. Kahju on 79 eurot.

Võltsitud dokumendi, pitsati ja plangi kasutamine
14. märtsil kell 14.20 peeti Narva maanteepiiripunktis kinni sõiduauto Mercedes-Benz, mille tehasemärgis oli manipuleerimistunnustega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments