Kogu Eesti politseisündmused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 98 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 50 varavastast kuritegu kokku, neist 42 vargust (10 eluruumidest, 7 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest.

Tabati 8 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 3 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Väärtegusid registreeriti 267.

Piirilt saadeti tagasi 6 EL kodanikku, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine ja 9 piirirežiimi rikkumist.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
27. novembril kella 3.35 ajal tungiti Paides Ringtee tänaval kauplusesse ja varastati alkoholi. Kahju on 72 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
26. novembril kella 21.30 ja 22 vahel löödi Pärnus Riia maanteel 21-aastast noormeest.

Vargused
26. novembril kella 16 ja 18.20 vahel varastati Tahkuranna vallas Reiu külas Mereküla teel garaažist krossimootorratas ja motokiiver. Kahju on 1800 eurot.

27. novembril tungiti Pärnus Side tänaval majja ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 215 eurot.

27. novembril kella 1 ja 7.30 vahel varastati Tahkuranna vallas Reiu külas garaažist mootorsaag, majast erinevaid tehnikavahendeid ning rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on 2050 eurot.

Omavolilised sissetungid
Ajavahemikul 26.–27. november tungiti Saarde vallas Marina külas talu abihoonesse ja varastati labidas ning kütust. Kahju on 60 eurot.

27. novembril tungiti Tahkuranna vallas Reius külas Merekalda teel garaaži.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
26. novembril kella 23 ajal löödi Järvakandi vallas Järvakandi alevis Rahu tänaval korteris 43-aastast naist.

Vargus
Ajavahemikul 26.–27. november varastati Rapla vallas Aranküla külas maja kõrvalhoonest erinevaid tööriistu. Kahju on 667 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
27. novembril kella 23.20 ajal teatati politseile, et Kotka tänava majas tungiti kallale 28-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 36-aastane mees.

Vargused
27. novembril teatati politseile, et Tondi tänaval seisnud autolt on varastatud lisatuled ja valuvelgede kapslid. Kahju kokku 1000 eurot.

Ööl vastu 27. novembrit varastati Pelguranna tänaval seisnud autolt esituled ja küljepeeglid. Kahjusumma on täpsustamisel.

Ööl vastu 27. novembrit varastati Vuti tänava eramu keldrist ehitustööriistu. Kahju kokku 4559 eurot.

27. novembril varastati Aiandi tee korterist sülearvuti, fototehnikat ja sularaha. kahju kokku 1102 eurot.

Harjumaa

Vargused
27. novembril avastati, et Keila vallas Kloogaranna külas varastati suvilast teler ja DVD-mängija. Kahju kokku 2550 eurot.

27. novembri öösel varastati Kuusalu vallas Kiiu alevikus seisnud autolt neli ratast. Kahju kokku 120 eurot.

27. novembri öösel varastati Sauel lahti jäetud uksega eramust telefon ja rahakott, milles olnud pangakaardiga võeti ka pangaarvelt välja sularaha. Kahjusumma on täpsustamisel.

27. novembril varastati Viimsi vallas Randvere küla eramust teler. Kahju kokku 595 eurot.

27. novembril varastati Harku vallas seisnud ekskavaatorist kütust. Kahju kokku 130 eurot.

Ööl vastu 28. novembrit varastati Peetri alevikus seisnud veokist kütust. Kahju kokku 268 eurot.

Ööl vastu 28. novembrit varastati Keila linna eramust ja garaažist seadmeid, tööriistu, sülearvuti, tahvelarvuti, fotoaparaat kahe objektiiviga, kaks autotelerit, käekott ja rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju kokku 10768 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus
Ajavahemikul 24.–26. november murti Laheda vallas Joosu külas sisse talu kõrvalhoonesse ja varastati erinevaid metallesemeid.

Tartumaa

Vargus
Novembrikuu jooksul kuni 24. novembrini murti Võnnu vallas Kannu külas sisse taluhoonetesse ja varastati televiisor Samsung, pliidirauad, suitsuahju restid, saemootor ja kruustangid. Kahju on 1020 eurot.

Valgamaa

Vargus
Ööl vastu 27. novembrit murti Tõlliste vallas Supa külas sisse garaaži ja varastati 260 l diislikütust ning 60 l saeõli. Kahju on 438 eurot.

Viljandimaa

Vargus
Ööl vastu 25. novembrit murti Suure-Jaani linnas Tallinna tänaval sisse sõidukisse Suzuki SX4 ning varastati sülearvuti Ordi koos kotiga, laadija, diktofon Olympus, LED-taskulamp, kontoritarbeid. Kahju on 278 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
Politseile laekus teade, et 25. novembril lõi alkoholijoobes tuttav noormees Võrus Kubija teel maja ees teist, põhjustades kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
26. novembril murti Rakke alevikus Faehlmanni tänaval eramu saunaruumi ja varastati saunaahi väärtusega 200 eurot.

27. novembri hommikul avastati, et Tamsalu vallas Vajangu külas on sisse tungitud farmi kõrvalhoonetesse. Traktorist varastati aku koos klemmidega ja 30 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
26. novembril varastati Kohtla-Järvel Jõhvi maanteel maja hoovist malmvann ja juuresolevalt aiamaalt aiavõrku. Kahju on 550 eurot.

Ajavahemikul 26.–27. november varastati Jõhvis Kalmistu tänaval aiandusühistu Ait aiamajast televiisor, mikrolaineahi, tööriistu, trimmer, akutrell, raadio, metallnõusid ja keedupulk. Kahju on 430 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments