Haapsalu gümnaasiumi direktoriks sai Anne Mahoni

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Eile valis Haapsalu linnavalitsuse komisjon Haapsalu gümnaasiumi direktoriks Anne Mahoni, kes on praegu sama kooli direktori kohusetäitja.

Direktori valis kuueliikmeline komisjon, kelle hulka kuulusid ka Haapsalu Wiedemanni ja Haapsalu gümnaasiumi hoolekogu liikmed, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus. Kandidaate oli kaks ja nad olid väga võrdsed, selgitas linna haridusjuht Mari-Epp Täht. Komisjon kuulas kandidaadid ära ja pärast seda oli pikk arutelu komisjoniliikmete vahel.

Salajasel hääletusel valiti Haapsalu gümnaasiumi direktoriks Anne Mahoni.

Haapsalu gümnaasium korraldatakse tuleva aasta 1. septembriks ümber põhikooliks ja valitud direktor jätkab tööd põhikooli direktorina.

Läänemaa ühisgümnaasiumi direktoriks valis haridusministeeriumi komisjon septembri lõpus Leidi Schmidti, kes oli enne seda Wiedemanni kooli õppealajuhataja.

19 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mallele
10 aastat tagasi

…Tore,et kõik rahul on.Ainsad rahulolematud on lapsed ja nemad ju ei kommenteeri ja nende arvamus ei huvita kedagi.Eks seda õppikallakut rõhutavad ju HG õpetajad,nende õpilased aga jooksevad kabuhirmus teise kooli.Enam neil seda võimalust ei ole…
See on mingi isiklik kibestumus siin. Minu laps vahetas just sellepärast kooli algklassi osas, et HG saab ta õppida, mitte ei pea igavlema. 100% oli õige otsus.
Keskkonda ei tohi alahinnata – see Linna Algkooli ninnu-nännu võib ju lapsevanemale mugav olla aga lapse arengule paneb mingi hetk stopi – inimene on täpselt nii laisk kui tal olla lastakse. Ka lapsed.

Lugenu
10 aastat tagasi

Seni on kõik komisjonid kinnitanud Mari-Epu otsuseid, kas tõesti nüüd otsustas komisjon? Uskumatu!!! Kuidas nad julgesid?

Tont.
10 aastat tagasi

Hea,et üks vanalinna maja saab ilusaks. Aga sellist kirikut,kus klassiruumi kõrgus üle 3 m. on,kütta odav küll pole. Kui oleks ehitusfirma omanik,siis kindlasti toetaks ka mõnda erakonda- tellimused on garanteeritud….

Parim
10 aastat tagasi

Eks kooli taset näita riigieksamite tulemused ja järjestused, mitmes oli HG ja mitmes HWG saab igaüks ise vaadata ja muu mula ei oma tähtsust.
Palju õnne !

Lapsevanem,
10 aastat tagasi

su mõttemaailm on madal ja labane.

´Mann
10 aastat tagasi

Kui nii räigelt arvamust avaldada, siis ega arvaja kohta ka muud väita ei sa. Igaüks mõtleb vastavalt oma rikutuse tasemele.

Malle
10 aastat tagasi

Tore,et kõik rahul on.Ainsad rahulolematud on lapsed ja nemad ju ei kommenteeri ja nende arvamus ei huvita kedagi.Eks seda õppikallakut rõhutavad ju HG õpetajad,nende õpilased aga jooksevad kabuhirmus teise kooli.Enam neil seda võimalust ei ole.
Selleks,et eksamitulemusi saada,ei lubatud paljudel teatud ainetes eksameid teha.Kui see on näitaja,siis ok.Minu üks tuttav lõpetas HG 9.klassi kahe kolmega ja ei pääsenud nende enda gümnaasiumisse,valiti maakonna nelja-viielised.Nii,et on alust karta,et põhikoolina praegune HG väga tugev pole.Vanasti valisid nad maakonna koorekihi ja laulsud siis,kui tugev kool nad on.

Üks
10 aastat tagasi

Mahoni kanditeeris ju ka Ühisgümnaasiumi direktoriks.Pole mõtet valetada.Tahaks teada kes hääletasid tema poolt ja tema vastu?Ühisgümnaasiumi direktor valiti aga Mahoni pandi paika.

Viis
10 aastat tagasi
Reply to  Üks

Sinu “naisedsaunasrääkisid” agentuur on oma infoga nüüd küll mööda pannud, kullake.

Noh
10 aastat tagasi
Reply to  Üks

Pandigi. Ja mis siis. Keegi peab ju selle supi ära helpima, mis siin linnas haridusega kokku keedetud on.

kodanik
10 aastat tagasi

widemanni kool jätkab siis ilmselt samade juhtidega kes seni, lihtsalt vahetavad kohad ära. Targad inimesed ju aga ei usu, et nad suudavad vanadest raamides välja mõelda ja uue riigigümnaasiumi uuele kvaliteedile viia. Võtavad täpselt samad õpetajad kes seni olid tööle ja kogu lugu. Samas- sellest uuest gümnaasiumist võiks vähemalt üritada teha meie oma “eliitkooli” selle sõna heas mõttes. Kui õpilased oleksid tähtsad mitte ainult selles mõttes et neil pead silitada, vaid et nad saavad endale ka parimad õpetajad. Kõik kelle lapsed widemannis käinud, teavad, et seni ikka päris nii need asjad polnud ja uue kooli tegemine annaks võimaluse mingeidki valikuid… Loe rohkem »

HG vilistlane
10 aastat tagasi

Anne Mahoni on väga hea valik. Õpilasesõbralik pedagoog ning tasakaalukas ning kogenud koolijuht. Edu talle!

´Mann
10 aastat tagasi
Reply to  HG vilistlane

Täiesti nõus