0

Läänemaa JK sai 6:0 võidu

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi alistas pühapäeval Haapsalu linnastaadionil peetud Eesti meistrivõistluste IV liiga kohtumises Keila JK duubelvõistkonna 6:0. Hooaja varasemas kohtumises oldi samast meeskonnast üle 5:1.

Läänemaa hakkas varakult mängu domineerima ning loodi mitmeid ohtlikke olukordi, kuid kahjuks neid ei suudetud realiseerida. Korra sahises ka väravavõrk, kuid Mark Kolosov jäi väravast ilma, kuna kohtunik fikseeris tolles olukorras suluseisu.

Poolaja keskel teenis Läänemaa penalti, kuid Aleksandr Molkovi löödud palli võttis suurepäraselt nurgast ära Keila väravavaht. Enne poolaja lõppu andis surve Keila kaitseliinile tunda ning Mark Kolosovi poolt ette jäetud palli saatis tugeva löögiga väravasse Aare Avila. Enne esimese poolaja lõppu viis Mark Kolosov Martin Viilma tsenderdusest Läänemaa 2:0 juhtima ning sellise seisuga mindi ka vaheajale.

Teisel poolajal jätkus Läänemaa surve ning peatselt suurenes edu veelgi, kui vahetusest mängu sekkunud Mart Pulsti tsenderdus leidis üle Leonid Bragini, kes palli väravasse lõi. Mõned minutid hiljem oli seis juba 4:0, kui Leonid Bragin suunas palli peaga üle Keila kaitseliini ning Mark Kolosov triblas jooksu peale saadud palliga väravavahist mööda ja lükkas palli tühja väravasse.

5:0 värav oli suurepärane karistuslöök üle müüri värava nurka Mark Kolosovi poolt ning mängu viimane värav läks Aleksandr Molkovi nimele, kellele andis hea söödu Leonid Bragin. Kuna päev varem peetud kohtumises Maccabi ja Kärdla vahel tuli 7:3 võitjaks Kärdla, suurenes Läänemaa edu tabelitipus neljale punktile. Hooaja lõpuni on jäänud veel kaks kohtumist ning kui hooaja lõpul oldakse esikohal, siis hakatakse mängima IV liiga lõunatsooni võitjaga.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Talis Tamm, Sander Kruus, Tarvo Manni, Martin Viilma, Aare Avila, Raiko Tähhe, Aleksandr Molkov, Leonid Bragin ja Mark Kolosov. Vahetusest sekkusid mängu Žan Vjazemski ja Mart Pulst.

Bert Rotberg

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz