Taebla JK võitis Lihula 4 : 2

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni XIX vooru kohtumises võitis Taebla JK Lihulat viimase koduväljakul 4 : 2. Võit tõstis Taebla liigatabelis neljandale reale.

Taebla alustas mängu aktivselt, aga väravateni ei jõutud, seevastu kasutas Lihula ära Taebla kaks eksimust ja lõi kaks väravat. Esmalt oli täpne Ats Ehasalu ja siis skooris ilusast väravast Madis Sibul. Poolaeg lõpes Lihula eduseisul 2 : 0.

Teist poolaega alustas aktiivselt Taebla, teenides poolaja alguses penalti, mis löödi latti.

Paar minutit hiljem lõi ilusast kauglöögist Marek Korpe 2 : 1 , viis minutit hiljem oli täpne Martin Koppel, kes kasutas ära väravavahi ja kaitsjate eksimuse, lüües tühja väravasse seisuks 2 : 2. Kolmanda värava lõi Taeblale Tarvi Kruuspan. Neljanda värava lõi Ken Sinkevicius, kellele andis söödu Maarjo Bauman.

Mäng ise oli närviline ja vigaderohke.

Taebla mängis koosseisus Hendrik Siht, Günther Koppel, Kristjan Koppel, Martin Koppel, Marek Korpe, Taago Kruuspan, Tarvi Kruuspan, Kert Lillemets, Sander Matto, Ken Sinkevicius, Kenno Vaatmaa, vahetusest sekkus Maarjo Bauman.

Andre Voit

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments