Läänemaa JK võitis 3:0 Taeblat

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa Jalgpalliklubi alistas pühapäeval Risti kunstmuruväljakul peetud Eesti meistrivõistluste IV liiga läänetsooni mängus Taebla JK 3:0.

Kohtumine algas mõlema meeskonna poolt kõrge tempo ning pressiga, mis mõjus ka mängule positiivselt. Kohtumist asus juhtima Läänemaa JK poolaja esimesel poolel, kui Aleksandr Kovtuni vaheltsöödust tõstis Mark Kolosov palli oskuslikult üle Taebla JK väravavahi Hendrik Sihi.

Edu suurenes, kui Mark Kolosov lõikas vahelt Taebla poolkaitsja lohaka söödu ning murdis läbi kaitseliini ja seejärel saatis tugeva löögi värava alla nurka. Enne poolaja lõppu tabas Aleksandr Molkov ka kauglöögiga värava latti.

Teist poolaega alustas Läänemaa JK passiivsemalt ja selle arvelt suurenes Taebla JK pallivaldamise osakaal, kuid mängu seisu see ei mõjutanud. 3:0 värav oli tõeline iluvärav Aleksandr Kovtunilt, kes võttis Aare Avilalt saadud söödu rinnaga maha ning seejärel lõi põrkava palli väravasse 30lt meetri kauguselt vasaku jalaga teravalt üle Taebla väravavahi.

Läänemaa Jalgpalliklubi jätkab selle võiduga endiselt teisel kohal ning Taebla JK kaheksandal kohal 12 meeskonna konkurentsis. Järgmine Läänemaa JK mäng on Haapsalu linnastaadionil 12. augustil kell 12, kui võõrustatakse FC Lellet, keda hooaja varasemases kohtumises 2:0 võideti.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest Taebla JK vastu mängisid Erik Merilaine, Sander Kruus, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Bert Rotberg, Leonid Bragin, Aleksandr Kovtun, Aleksandr Molkov, Aare Avila, Martin Viilma, Mark Kolosov, Mart Pulst ja Raiko Tähhe.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments