U-19 EM-finaalturniiri publikule jagatakse eksklusiivseid palle

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti jalgpalliliidu teatel lüüakse kõigil 15 Tallinnas, Rakveres ja Haapsalus toimuval U-19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri mängul kohtumise alguses publiku sekka 22 palli, millel on nii U-19 EM-finaalturniiri kui ka UEFA EURO 2012 logo.

Iga matši eel on mõlema koondise igal algrivistuse mängijal kaasas üks pall, mille nad pärast rivistust publikule kingivad.

“Tegemist on spetsiaalselt publiku jaoks valmistatud ja U-19 EM-finaalturniiri logo kandvate kollaste pallidega, seega on nad väga väärtuslikud,” selgitas U-19 EM-finaalturniiri direktor Anne Rei. Tema sõnul tänatakse selliselt inimesi, kes tulevad noortele Euroopa tippudele kaasa elama ja väärtustatakse ka seda, et inimesed oleksid varakult staadionil, mitte ei saabuks viimasel minutil – selleks leiavad staadionide ümber aset ka mängueelsed üritused.

“Finaalturniiri mängudes kasutatakse täpselt samasuguseid palle nagu Poolas ja Ukrainas toimuvatel täiskasvanute võistlusel ehk Adidas Tango 12 mudelit,” lisas Rei.

U-19 EM-finaalturniir läheb lahti 3. juulil, kui kell 17.30 kohtuvad Haapsalus Kreeka ja Hispaania ning Kadriorus Inglismaa ja Horvaatia. Samal päeval kell 18.45 lähevad Rakveres vastamisi Serbia ja Prantsusmaa ning kell 20.45 Lilleküla staadionil Eesti ja Portugal.

Finaalturniiri pääsmed on saadaval Piletilevis.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments