Haapsallase bändil ilmus uus muusikavideo

Kylaline

info@le.ee

Lääne Elus kujundajana töötanud Rando Ojassoo bändil Driven ilmus eile suvine muusikavideo “Tuultepüüdjad”.

Video kaadrid ei ole lavastatud, vaid on bändiliikmete sõnul kokku pandud vesise ekstreemspordi harrastajate poolt erinevates kohtades ja eri aegadel filmitud materjalist.

„Kuna sel aastal venis talv pikaks ja kevad ei taha lõppeda, pakume oma videoga inimestele suvise vabaduse nautimise emotsiooni aseainet,“ ütles bändi räppar Robby.

Viieliikmeline Driven tegutseb praegusel kujul 2011. aasta lõpust. Ojassoo sõnul toimus siis Drivenil tähtis muutus – üleminek eestikeelstele laulusõnadele. 

Vokalisti ja kitarristi kohuseid jagavad bändis Rando Ojassoo ja Jaanus Saago, räpiga vürtsitab Robby Bambata, bassi mängib Sten Kivistik ja trummide taga istub Taavi Rull.

Driveni eelmine video “Kloun”, mis filmitud Haapsalus See teatris, on YouTube’is kogunud üle 20 000 vaatamise.

“Meie videosid saab näha telekanalilt Seitse, laule alla laadida bändi kodulehelt ja kuulda Raadio 2-st ja Raadio Maniast,” kommenteeris Ojassoo, kelle jaoks bänd on siiski hobi, mitte täiskohaga töö.

Driveni järgmine esinemine on 14. juulil Kapa Rockil Kohilas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments