0

Lihulas peeti 5. lastekaitsepäeva jalgpalliturniir

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval sai Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi korraldusel teoks 5. lastekaitsepäeva noorteturniir jalgpallis.

Korraldajad püüavad turniiri väärikalt korraldada, et meie kõige tähtsamatele, lastele, sel päeval tähelepanu pöörata. Igal aastal on lastele peale lihtsalt jalgpalli mängimise pakutud ka muud.

Seekord toimusid turniirid kahele vanusegrupile ja taas olid haaravas jalgpallilahingus vastamisi isad ja pojad.

Uus oli koht – jalgpallipäev peeti Lihula gümnaasiumi uuel jalgpalli harjutusväljakul.

Juubeliturniiril puudusid kahjuks iga-aastased külalised Haiba lastekodust.

Sellest ja ilmataadi nutmisest hoolimata õnnestus päev igati. Nooremate võistlusel olid kolm paremat Lihula gümnaasiumi tüdrukud Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi I võistkonna ja Virtsu kooli ees, vanemate poiste grupis võitis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi Tuudi kooli ja Kirbla küla ees.

Isade võistkonna vastu astusid kõik lastevõistkonnad eraldi. Kui eelmisel aastal said pojad isadest jagu, siis tänavu olid isad tublimad ja viigistasid üldseisu. Kõigile päeva läbi viia aidanud inimestele suur tänu! Eriti suur aitäh lastega lustinud isadele.

Jaanus Getreu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz