Läänemaa jalgpalliklubi hävitas Leisi 14:2

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi sai 13. mail Haapsalu kunstmuruväljakul peetud Eesti meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni kohtumises hakkama järjekordse hävitustööga, seekord JK Leisi arvel, kes alistati üldskooriga 14:2.

Läänemaa JK mängijad alustasid kohtumist väga innukalt, kiirelt mindi ka juhtima Mark Kolosovi väravast, kes saadeti väravavahiga üks-ühele Martin Viilma söödust. Mõned minutit hiljem mindi 2:0 juhtima, taas oli väravalööjaks Kolosov – seekord Leonid Bragini väravasöödust.

Kolmanda värava lõi taas Kolosov, kuid seekord Aleksandr Molkovi söödust. 4:0 värava lööjaks oli jälle Kolosov, kes saadeti väravavahiga silmitsi Aleksandr Kovtuni audisisseviskest.

Enne esimese poolaja lõppu löödi veel kolm väravat, kõik lõi Kolosov ning kõigil kordadel andis talle väravasöödu Molkov. Esimene poolaeg lõppes Läänemaa 7:0 eduseisuga.

Kohe teise poolaja alguses suurendati eduseisu veelgi, kui Kovtun skooris kauglöögiga. 9:0 värav oli ilusa jalgpalli võit, mis lõppes lihtsa palli väravasselöömisega Kolosovi poolt. Eeltöö tegi värava jaoks ära Bragin.

10:0 värava autoriks oli Aare Avila, kes kõmmutas palli karistusala äärest väravavahile püüdmatult allnurka. Väravasöödu andis talle Kolosov. Seejärel sai lõpuks ka Leisi meeskond väravarõõmu tunda, kui nad kontrarünnakuga ühe tagasi lõid.

Läänemaa JK aga polnud väravatega veel lõpetanud. Kovtun skooris järjekordse kauglöögiga ning seisuks sai juba 11:1. Olukorrast sai väravasöödu kirja Viilma. Järgmise värava puhul sai taas söödu kirja Viilma, kes aitas väravale Kolosovi.

Mängu lõppfaasis teenis Bragin penalti, mille ta ka ise kindlalt realiseeris. Pärast 13:1 väravat suutis Leisi veel ühe värava tagasi lüüa. Mängu viimane värav jäi aga kodumeeskonnale – Kolosov skooris taas Viilma söödust.

Selle tulemusega jätkab Läänemaa jalgpalliklubi 2. kohal, olles endiselt 1 punktiga maas Maccabist, kellel on kogutud 16 punkti.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Sander Kruus, Talis Tamm, Tarvo Manni, Martin Viilma, Aleksandr Kovtun, Aare Avila, Leonid Bragin, Mark Kolosov, Aleksandr Molkov ja Mart Pulst.

20. mail sõidab Läänemaa jalgpalliklubi külla Lihulale, kellega peetakse järgmine liigakohtumine. Lihula on seni pidanud 4 mängu, millest 2 on võidetud ja 2 kaotatud.

Bert Rotberg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments