Ümarlaual arutati Haapsalu lastekodu tulekahju teemal

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Neljapäeval arutasid mitme ametkonna, organisatsiooni ja asutuse esindajad Haapsalu linnavalitsuses Haapsalu lastekodu tulekahju õppetunde.

Ümarlaua eesmärk oli aruteludes välja selgitada, mida tulevikus sarnastes kriisiolukordades paremini saaks teha, olulised märksõnad olid koostöö ja suhtlemine.

Arutelu oli korraldatud avatud ruumi meetodil, mis tagas kõigi osalejate võrdsuse. Aruteluteemad püstitasid kohaletulnud ise ja grupitööna sündisid ettepankud, mida olukorra parandamiseks ette võtta.

Ümarlauda juhtinud Lääne prefektuuri koordinatsioonibüroo juhi Andres Sinimeri sõnul oli päeva kasutegur, et kokku said inimesed, kelle teadmised ja kogemused sünteesituna andsid ridamisi häid mõtteid, mida koostöös ja ilma suuremate ressurssideta annab ellu viia.

Ta lisas, et eri ametkondade esindajad said sügavamaid teadmisi koostööpartnerite tegevustest, võimekusest ja võimalustest.

Lääne prefektuuri ja Lääne maavalitsuse koostöös korraldatud ümarlaua ettepanekutest ja mõtetest sünnib kokkuvõttev materjal, mida kasutades on võimalik ettepanekuid ellu viima asuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments