Katriin Sirak tuli Lätis parkuuris teiseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Volbripäeval, 1. mail osalesid mitmed Märjamaa spordiklubi ja üks Tartumaa klubi ratsasportlane Lätimaal Incukalnsis toimunud takistussõiduvõistlusel, millega Incukalns tähistas võistluse viiendat sünnipäeva.

Parima tulemuse Eesti sportlaste hulgas saavutas Haapsalu gümnaasiumi õpilane Katriin Sirak, kes sai hobusega Empire 80 cm parkuuris teise koha. Samas parkuuris lõpetas kolmandana Priit Reinaus ponil Onslow. Kokku startis selles parkuuris 66 võistluspaari.

Märjamaa klubi sportlastest osalesid Läti võistlusel veel Kristiina Raudnagel, Malin Kisant ja Mari-Leen Lao.


Juta Sirak

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments