0

Ratsasportlane Katriin Sirak sai Vändras esikoha

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Pühapäeval, 15. juulil Vändra külje all Kirikumõisas saavutas Katriin Sirak Vändra ratsaspordiklubi ratsavõistlusel “Vändra takistussõit 2012” avatud klassis hobusel Empire 100 cm parkuuris 17 võistlejapaari hulgas esimese koha.

Olud olid rasked – sadas ohtralt ja algsest üles antud 37 võistlejast paljud loobusid võistlemast.

80 cm parkuuris jagas Malin Kisant hobusel Soleil’s Casper 25 võistlejapaari hulgas esikohta koos 13 teise võistlejaga (võistlus puhtuse peale ja kõigil neil 0 karistuspunkti).

Raul Sirak

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz