Läänemaa jalgpalliklubi alustas hooaega võiduga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi pidas 8. aprillil maha oma hooaja esimese kohtumise IV liiga Lääne tsoonis PSK Alexela vastu, keda võideti kindlalt 5:0. Kõik väravad lõi Mark Kolosov.

Esimesel poolajal domineeris kindlalt kodumeeskond. Vaheajale mindi teenitult 1:0 eduseisuga, mis saavutati Mark Kolosovi realiseeritud penaltist.

Teise poolaja rabedast algusest hoolimata suudeti üsna pea 2:0 juhtima minna, kui Sander Kruus sooritas kiire audi sisseviske Mark Kolosovi suunas, kes palli raske nurga alt sisse lõi.

Mõned minutid hiljem mindi juhtima juba 3:0, kui Kolosov pääses läbijooksule Leonid Bragini söödust. Läänemaa JK ründaja hoidis taas külma närvi ning tagas endale kübaratriki.

Mängu lõpus löödi kiirelt 4:0 ja 5:0. Mõlemad väravad olid praktiliselt identsed – Talis Tamm andis pika söödu vastaste kaitseliini taha ning Mark Kolosov realiseeris üks-üks olukorra.

Teistes sama päeva kohtumistes alistas Viimsi MRJK 5:3 FC Haiba ja Taebla JK mängis Haapsalus 2:2 viiki Maccabiga.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments