Haapsalu gümnaasium jõudis TV 10 Olümpiastardis 3. kohale

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

1.65 cm pikkune Kristo Simulask, kes sai kõrgushüppes 1.62-ga 6. koha.
1.65 cm pikkune Kristo Simulask, kes sai kõrgushüppes 1.62-ga 6. koha.

TV-10 olümpiastardi 3. etapp peeti Tartus, kus jätkus Haapsalu gümnaasiumi õpilaste edu.

Nooremate, kuni 12aastaste poiste teivashüppes ületas Kevin Sakson kõik kõrgused juba esimesel katsel ning sai 2.51ga teise koha. Kristofer Kikut, võisteldes sel aastal endast aasta vanematega, jäi 2.31ga napilt katsetega esikuuikust välja ning oli 9-s.

Kaugushüppes sai Kevin Sakson 3. katsel kirja 4.39, millega ta oli 8.–9. Kuna finaali saab vaid 8 ning Kevini paremuselt teine tulemus oli nõrgem, jäi ta esimesena finaalist välja.

Vanemad, kuni 14aastased poisid tõukasid kuuli ja hüppasid kõrgust. Meie parim kuulitõukaja oli Kaarel Virroja 8.81-ga ja tuli 30. kohale. Kõrgushüppes tegi oma elu parimad hüpped Kristo Simulask. Hüpates kõik kõrgused esimesel katsel, ületas ta lõpuks ka uue isikliku rekordi 1.62. Kristo oli teistest hüppajatest peajagu lühem, mille pidi kompenseerima hea kiirus ning hüppevõime. Kristo saavutas 51 hüppaja seas 6. koha.

Vanemate tüdrukute kõrgushüppes oli Madli Rahuvarm 1.46-ga 9-s. Kuulitõukes pääses Madli finaali ning oli 9.53-ga 7-s.

Haapsalu gümnaasium tõusis üldarvestuses 3. kohale. Ees on veel 4. etapp ja mitmevõistluse finaal, kuhu pääseb 15 tugevamat kooli.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments