1

Lumi ja lörts muudavad teed libedaks

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

EMHI teatel suureneb hommikul saartest alanud lume- ja lörtsisaju intensiivsus pärastlõunal. Kohati on sadu tugev, tuiskab. Lõunatuul tugevneb 8–13, rannikul puhanguti 15–18 m/s.

Maanteeinfokeskus hoiatab: teed võivad muutuda libedaks!

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Väino
Väino

Muutuvad libedaks.Huvitav.talvelt ei saagi midagi muud loota. ERITI VEEL kui lume tõrjet tehakse agaralt ainult Suurtel teedel.Väiksemate teede peale jõuavad sahad alles siis,kui juba lumi kinni sõidetud.Paar päeva tagasi,kui oli sula ilm,ei olnud aga sahka näha veel õhtulgi. Sõitsin Martna lähedalt Haapsallu pea pool tundi.Siit ka tulemus PUUDUB teede hooldus. Ei liivatata,ei soolatata.Läheb külmaks siis ka libedaks ja ka konarlikuks.Sõidad nagu Kopli tramm.Raha tahavad,aga hooldavad nadilt. Ja siit ka meie libedus.

wpDiscuz