0

Praamiühendust Vormsiga ei tule enne reedet

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Parvlaevaühendus Vormsiga ei taastu enne reedet, teatas Kihnu Veeteed.

Ilmastikutakistustest põhjustatud rikke tõttu on reisiparvlaeva Reet väljumised tühistatud 22. veebruaril ja täiendavalt 23. veebruaril. Rike on laeva jõuülekandesüsteemis.

Täiendav info laeva liinile saabumise aja ja rikke kõrvaldamise kohta tuleb 22. veebruaril.

Ametliku jäätee aegadel on Kihnu Veeteede poolt käigus sõiduk, mis võtab peale reisijaid ja väikesemahulist kaupa. Sõiduk väljub Rohukülast kell 8 ja 17.30 ja Svibyst 8.30 ja 17.30. Sõidusoovist palub Kihnu Veeteed teada anda klienditeeninduse telefonil 527 2974.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz