Kultuurimajas esinevad pühapäeval Meri, Orav ja Terminaator

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti ettevõtlike noorte koda korraldab pühapäeval kultuurikeskuses heategevusliku perepäeva vähekindlustatud perede toetuseks.

Perepäeva mitmeosalises programmis astuvad üles Egon Nuter ja Andrus Vaarik, Jaagup Kreem ja Terminaator, kuid näeb ka kohalikke esinejaid.

Ettevõtlike Noorte Koja JCI Haapsalu president 2012 Rymas Herman selgitas, et perepäev on heategevuslik mitmes mõttes. Ühelt poolt on sinna kutsutud Haapsalu ja selle ümbruse vähekindlustatud pered, kellele tuleb kohapeal ka jõuluvana, teisalt läheb nende perede toetuseks ka piltetitulu.

Perepäevale on kutsutud umbes kuuskümmend peret. „Need, kes muidu ei saa endale võib-olla rõõmsaid jõule lubada,” rääkis Herman.

Linnarahvas saab perepäeva programmist osa piletit lunastades: täispilet maksab 3, sooduspilet 2 eurot. Piletiostjate vahel loositakse koostöös Tallinkiga omakorda välja kolm päevakruiisi.

Hermani sõnul on perepäeva programmi kokku pannes mõeldud eri vanusegruppidele. Üritus algab pisut vanemale seltskonnale mõeldud Andrus Kivirähu Meri ja Orava etendusega. Seejärel pakuvad naiskodukaitsjad kõigile kohaletulnutele lõunaks jõulusuppi.

Pärast lõunapausi astuvad üles Haapsalu kammerkoor ja Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi jäljendusvõistluse playback–show esinejad.

Viimane esineja, Terminaator, peaks meele järele olema just nooremale publikule. Sedapuhku tulevad nad lavale unplugged-kavaga.

Rymas Herman ütles, et kõik esinejad olid hea meelega valmis heategevuslikul perepäeval üles astuma ja keegi neist selle eest tasu ei küsi.

Ta lisas, et Ettevõtlike Noorte Koja eesmärk on süstida heategevusliku perepäevaga inimestesse positiivsust. „Kuna jõulud on aeg, mil inimestele meeldib nii saada kui anda ja paljudele on kingituste tegemine palju tähtsam kui saamine,” ütles Herman.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments