0

Konverents “Toit ja tervis” keskendub kohalikule ja koolitoidule

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Teisipäeval, 25. oktoobril peetakse Haapsalu kutsehariduskeskuses konverents "Toit ja tervis", mida on oodatud kuulama kõik tervisliku toidu huvilised. 

Konverentsi eesmärk on tõsta toitlustajate ja kogukonna teadlikkust tervislikust toitumisest ning kohaliku ja mahetoidu eelistest ning kasutamise võimalustest.

10.30−10.50 − kogunemine, tee ja terviseamps

10.50−11.00 − avamine ja plaanitud tegevuste tutvustus

11.00−11.45 − Raivo Vokk, TTÜ Toiduainete Instituudi direktor: „Söö hästi, siis tunned end hästi”

11.45−12.00 − tee ja terviseamps

12.00−13.00 − Darja Matt, Eesti Maaülikooli toiduteaduse doktorant: „Mahe- ja tavatoidu kvaliteedi erinevused ja mõju tervisele“

13.00−14.00 − lõuna – Haapsalu kutsehariduskeskuse koolitoit

14.00−15.00 − Annely Soots, arst ja toitumisterapeut, Tervisekool: „Laste toit ja tervis, mida me paremini saaksime teha”

15.00−15.15 − tee ja terviseamps

15.15−16.15 − mahetootjad, talunikud ja väiketootjad Läänemaalt: praktikute näited, soovitused ja soovid

16.15−16.25 − parim koolitoit Lääne-Eestis: retsepti väljakuulutamine

16.30−17.15 − kasulik, vajalik ja kiire ärikohtumine: toiduaine valmistaja ja toitlustaja

 

Konverentsi korraldavad MTÜ Kodukant Läänemaa koostöös Lääne maavalitsusega; konverents toimub riikliku puu- ja köögiviljakampaania raames.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz