Läänemaa Jalgpalliklubi kaotas Tabasalule 3-4

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa Jalgpalliklubi kaotas eile, 25. septembril Tabasalu JK II-le seisuga 3-4, mis ühtlasi kindlustas Tabasalu meeskonnale IV liiga võidu. Kaotusest hoolimata on läänlastel endiselt võimalus tulla viiendale kohale, seda muidugi ainult võiduga Lelle üle ning teiste tulemuste sobivusega Läänemaa Jalgpalliklubile.

Kohtumist asus juba varakult juhtima Tabasalu JK II nurgalöögi olukorrast, kust suurest sagimisest värava ees suutis Tabasalu mängija palli kannaga väravasse lüüa. Paar minutit hiljem kasvas nende eduseis veelgi, kui äärest sooritatud pealelöök tabas värava posti, sealt põrkas edasi vastu Läänemaa väravavaht Erik Merilainet ning lõpetas tema oma väravas.

Läänemaa klubi aga ei andnud kergelt alla ning õige pisut hiljem lõi ühe värava tagasi Ken Sinkevićius Aleksandr Molkovi söödust. Ken Sinkevićius mängis viimati Läänemaa Jalgpalliklubi eest 24. juulil Märjamaa Kompanii vastu. Löödud väravast saadi veelgi hoogu juurde ning varsti tabas Aleksandr Molkovi tõste üle Tabasalu väravavahi värava latti.

Ründamine jätkus ning lõpuks saadi seis viigistatud 2-2 peale, kui Tabasalu kaitsja ja väravavaht jooksid omavahel kokku ning Aleksandr Molkov sai nende eksimuse tõttu palli tühja väravasse lüüa. Enne vaheaega aga suutis Tabasalu taas juhtima minna pealelöögist karistusala äärelt, mis lendas alla nurka.

Teine poolaeg algas tempokalt ning kohe varakult oli võimalus Läänemaal mänguseis viigistada, kuid Martin Viilma ei suutnud palli korralikult tabada ning olukord läks luhta. Varsti sai aga Läänemaa Jalgpalliklubi mänguseisu taas viigile tuua, kui Erkki Madi Tabasalu väravavahist mööda mängis ning palli tühja väravasse saatis.

Tabasalu võiduvärav sündis olukorrast, kus esmalt Aleksandr Molkov oli minemas üks-ühele Tabasalu väravavahiga, kus ta viimase kaitsja poolt maha tõmmati, kuid viga ei antud. Samast olukorrast mängiti kiirelt pikk pall Tabasalu paremale äärele, kust pall läbi tuli ning äärepoolkaitsja saatis palli keskele, kus Tabasalu ründajal ei jäänud muud üle kui pall väravasse panna.

Enne lõpuvilet oli Läänemaal veel paar head võimalust, kuid realiseerimine jättis soovida ning lõppseisuks jäigi 4-3 Tabasalu JK II kasuks.

Läänemaa Jalgpalliklubi on nüüdseks juba kindlustanud tabelis seitsmenda koha, kuid enne hooaja lõppu on võimalik veel ka kõrgemale tõusta. Juhul kui Kärdla LM II ja Lihula JK peaksid oma hooaja viimased kohtumised kaotama ning Läänemaa Jalgpalliklubi FC Lellet kodumurul võitma, on võimalus lõpetada hooaeg soliidsel viiendal kohal.

Tabasalu JK II 4 – 3 Läänemaa Jalgpalliklubi 
– Ken Sinkevićius, Aleksandr Molkov, Erkki Madi

Läänemaa Jalgpalliklubi: 1 – Erik Merilaine, 3 – Bert Rotberg, 11 – Talis Tamm, 2 – Rener Uibopuu, 5 – Tarvo Manni, 18 – Erkki Madi, 9 – Martin Viilma, 17 – Raiko Tähhe, 22 – Ken Sinkevićius, 8 – Leonid Bragin, 19 – Aleksandr Molkov

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments