1

Politsei otsib liiklusõnnetuse tunnistajaid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

26. septembril kella 7.59 paiku juhtus liiklusõnnetus Risti—Virtsu—Kuressaare maantee 60,8. kilomeetril. Sõidukite kolonnist möödasõitu sooritanud sõiduautole Toyota Yaris sõitis ette halli värvi sõiduauto, mille tulemusena Toyota paiskus üle katuse ning tema ees sõitnud liinibuss sõitis teelt välja.

Lääne Prefektuuri Haapsalu politseijaoskond palub inimestel, kes liiklusõnnetust pealt nägid või oskavad anda infot õnnetuse põhjustanud sõiduauto kohta, helistada politsei lühinumbril 110 või 473 2831.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
nike free run
nike free run

I like this site very much, Its a really nice spot to read and get information. “The world breaks everyone, and afterward, many are strong at the broken places.” by Ernest Hemingway.
nike free run http://www.adecco.si/news/index.asp?id=6

wpDiscuz